AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına iş bulmak

Kahve falında başkasına iş bulmak

Kahve falında başkasına iş bulmak büyük bir başarının elde edileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında başkasına iş bulmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

Kahve falında iş bulmak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında başka iş bulmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında işe bulmak masa başı bir işe girileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında işlenmemiş altın bulmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni iş bulduğunu görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iyi bir iş bulmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir iş bulmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına iş bulmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir