AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir iş teklifi almak

Kahve falında başka bir iş teklifi almak

Kahve falında başka bir iş teklifi almak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında başka bir iş teklifi almak gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Kahve falında başka bir iş teklifi almak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında iş teklif almak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek borçlarının kapanacağına, yokluk içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında yeni iş teklifi almak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında iyi bir iş teklifi almak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında iş teklifi almak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, işlerinizin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir iş teklifi almak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir