AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde duman görmek

Kahve falında evinde duman görmek

Kahve falında evinde duman görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde duman gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Kahve falında evin duman olduğunu görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında evini dumanlı görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Kahve falında evinde duman görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulur.

Kahve falında evin içini dumanlı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde duman görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir