AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir iş bulmak

Kahve falında bir iş bulmak

Kahve falında bir iş bulmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalettir.

Kahve falında bir iş bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Kahve falında başkasına iş bulmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında iyi bir iş bulmak düşmanını alt edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni iş bulduğunu görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin iş bulduğunu görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının iş bulduğunu görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşına iş bulmak hayata karşı cesaretini kıracağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında işlenmemiş altın bulmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin iş bulduğunu görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir