AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek

Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek

Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, içsel güvensizliklerinize, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında iş arkadaşıyla kavga etmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde kavga görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında işyerinde kavga etmek onları okula göndereceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına inanılır.

Kahve falında iş arkadaşıyla öpüşmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kendisini mutsuz edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir