AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek kazancında artış olacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, itibarını geri kazanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, elde edilen nasibin artacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla kavga etmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde kavga görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde kavga etmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında işyerinden arkadaşını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir