AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşıyla öpüşmek

Kahve falında iş arkadaşıyla öpüşmek

Kahve falında iş arkadaşıyla öpüşmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hayattan her istediğini alacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret eder.

Kahve falında iş arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında işyerinden bir arkadaş görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayatının zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında iş arkadaşınla öpüştüğünü görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını hasta görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan iş arkadaşını görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşının ağladığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinden arkadaşını görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir