AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, bol kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında işyerinde kavga görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinde kavga etmek rahata kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, rahat bir dönem yaşanacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla kavga etmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında işinden istifa ettiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında işe kabul edilmemek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir