AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde kavga etmek

Kahve falında işyerinde kavga etmek

Kahve falında işyerinde kavga etmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde kavga etmek gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Kahve falında işyerinde kavga görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde kavga ettiğini görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla kavga etmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında işyerinde kavga etmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında iş tutmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir