AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, aile içinde de bereketin artacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak parasız günler geçireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında iş hakkında konuşmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş adamıyla konuşmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, gelirinin sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla iş konuşmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski iş arkadaş görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işarettir.

Kahve falında işyerinden bir arkadaş görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir