AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinden bir arkadaş görmek

Kahve falında işyerinden bir arkadaş görmek

Kahve falında işyerinden bir arkadaş görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinden bir arkadaş gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, başa iş açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerindeki arkadaşları görmek prestij kazanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında işyeri arkadaşlarını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski iş arkadaşınızı görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla kavga etmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla öpüşmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir