AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş adamıyla konuşmak

Kahve falında iş adamıyla konuşmak

Kahve falında iş adamıyla konuşmak büyük bir ikilemde kalacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş adamıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Kahve falında iş adamıyla konuşmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş adamı görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, gururlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük iş adamı görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında çok zengin iş adamı görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü iş adamı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında tanınmış iş adamı görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında iş adamı olmak haksızlık yapmayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak çok büyük kazanç elde edeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir