AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşına sarılmak

Kahve falında iş arkadaşına sarılmak

Kahve falında iş arkadaşına sarılmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, merdiven atlayacağına, ölümcül hastalıklara işaret, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Kahve falında iş arkadaşına sarılmak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşıyla tartışmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında iş arkadaş görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, umduğunu bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kadın iş arkadaşını görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir