AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, malının ve kazancının tam olacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı farklı şekilde yaşamanın yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının elini tutmak imkânların günden güne azalacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın elini tutmak onu alkışlayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir