AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşlarıyla yemek yemek

Kahve falında iş arkadaşlarıyla yemek yemek

Kahve falında iş arkadaşlarıyla yemek yemek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, şeref ve rütbeye, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, işlerinin artacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla yemek yemek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla yemek yemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek iş arkadaşını görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek ticaretin açılacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının iş bulduğunu görmek işlerin eski haline döneceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını öpmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan iş arkadaşını görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir