AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sevilen birinin geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinden arkadaşını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında işyerindeki arkadaşları görmek çok kolay bir hayatı olacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet eder.

Kahve falında bayan iş arkadaşlarını görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında işyeri arkadaşı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir