AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmaktan abdest almak

Kahve falında ırmaktan abdest almak

Kahve falında ırmaktan abdest almak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan abdest almak gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Kahve falında ırmaktan abdest almak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Kahve falında ırmakta abdest almak fesada ve haksızlığa karışacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmakta boğulmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Kahve falında akan ırmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmağa düştüğünü görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ırmak ve balık görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ırmak taşması görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında olmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir