AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta abdest almak

Kahve falında ırmakta abdest almak

Kahve falında ırmakta abdest almak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, atılan adımların zarar getireceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, bahtın açık olmasına, başarılarının devam edeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında ırmakta abdest almak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Kahve falında ırmaktan abdest almak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulur.

Kahve falında ırmakta abdest almak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmakta yılan görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Kahve falında berrak ırmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve ırmak görmek ticaretinin ilerleyeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ırmak nehir görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, çok başarılı işlere adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir