AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak ve balık görmek

Kahve falında ırmak ve balık görmek

Kahve falında ırmak ve balık görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, stres içinde günler geçireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak ve balık gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında ırmak ve balık görmek kendisine olan güveninin azalacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında ırmakta balık avlamak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ırmakta balık tutmak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmakta balık görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında bulanık ırmak görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet eder.

Kahve falında nehir ırmak görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir