AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek

Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek

Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek hata yapılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmakta boğulduğunu gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalettir.

Kahve falında ırmakta boğulmak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ırmakta boğulan birini görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ırmakta kaybolmak endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, hayırlı işe işarettir.

Kahve falında ırmakta su görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında berrak ırmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ırmak düşmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, batıl amele rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir