AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta boğulan birini görmek

Kahve falında ırmakta boğulan birini görmek

Kahve falında ırmakta boğulan birini görmek kötüyse düzeleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zahmetinin çoğalacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında ırmakta boğulan birini gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Kahve falında ırmakta boğulan birini görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta boğulmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek işlerin ters gideceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak nimet ve berekete ereceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmakta kayık görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ırmakta yüzmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine inanılır.

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir