AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak düşmek

Kahve falında ırmak düşmek

Kahve falında ırmak düşmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ailesini hem gururlandıracağına inanılır.

Kahve falında ırmak düşmek gördüyseniz:

  • Paranızı nasıl daha yararlı işler için harcayabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında ırmak düşmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla ırmağa düşmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmağa düşmek kazaya ve belaya yakın olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında ırmakta su görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmak ve balık görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulur.

Kahve falında ırmakta kayıkla gezmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ırmakta görmek büyük bir üne sahip olunacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir