AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta yüzmek

Kahve falında ırmakta yüzmek

Kahve falında ırmakta yüzmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çekilen hasretin biteceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmakta yüzmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Kahve falında ırmakta yüzmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında ırmakta yüzdüğünü görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ırmakta yüzmek hayat düzeninin alt üst olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ırmak geçmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmak ve balık görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalettir.

Kahve falında ırmaktan geçmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan abdest almak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalettir.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir