AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta balık görmek

Kahve falında ırmakta balık görmek

Kahve falında ırmakta balık görmek kıtlığın meydana geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, darlık içine düşeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, varolan borçların ödeneceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ırmakta balık gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ırmakta balık görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmakta balık tutmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmakta balık avlamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ırmak ve balık görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmağa girdiğini görmek dertlerinin şifasını bulacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan abdest almak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir