AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmağa girdiğini görmek

Kahve falında ırmağa girdiğini görmek

Kahve falında ırmağa girdiğini görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine alamet eder.

Kahve falında ırmağa girdiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında ırmağa girdiğini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine inanılır.

Kahve falında sütten ırmak görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ırmağa düştüğünü görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çağlayan ırmak görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak deniz görmek dileklerin yerine geleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru ırmak görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında görülen ırmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir