AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak içinde yürümek

Kahve falında ırmak içinde yürümek

Kahve falında ırmak içinde yürümek kişinin her türlü zenginliğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü yollara gireceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, işlerinde başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında ırmak içinde yürümek gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Kahve falında ırmak içinde yürümek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında ırmakta yürümek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına inanılır.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek işlerin hayırlı kapılar açacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak üzerinde yürümek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında ırmak üstünde yürümek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına işarettir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dere içinde yürümek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir