AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ırmak

Kahve falında büyük ırmak

Kahve falında büyük ırmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, işlerinden de geri kalacağına, hayatının düzene gireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük ırmak gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Kahve falında büyük bir ırmak görmek yarınlarına umutla bakacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük ırmak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında büyük ırmak görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında berrak ırmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında ırmakta yürümek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ırmaktan geçmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ırmakta balık tutmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmak ve balık görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir