AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık ırmak görmek

Kahve falında bulanık ırmak görmek

Kahve falında bulanık ırmak görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık ırmak gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında bulanık ırmak görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına inanılır.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ırmak kenarında gezmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, keder yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmakta kaybolmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta balık avlamak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı akan ırmak görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir