AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah iri yılan görmek

Kahve falında siyah iri yılan görmek

Kahve falında siyah iri yılan görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, geri planda kalacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulur.

Kahve falında siyah iri yılan gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Kahve falında siyah iri yılan görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri siyah yılan görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah iri böcek görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri siyah inek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri siyah zeytin görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah iri göz görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işaret eder.

Kahve falında iri siyah göz görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına tabir olunur.

Kahve falında iri siyah karınca görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir