AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri taşlı yüzük takmak

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında iri taşlı yüzük görmek keyiflerinin yerinde olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı yüzük takmak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında pembe taşlı yüzük takmak kazancının günden güne çok artacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı yüzük takmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir