AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri gözlü kadın görmek

Kahve falında iri gözlü kadın görmek

Kahve falında iri gözlü kadın görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Kahve falında iri gözlü kadın gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Kahve falında iri gözlü kadın görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri göz görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, daha fazla yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında siyah iri göz görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, bereket ve huzur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil iri göz görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında iri yeşil göz görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, gelirinin daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, acı veren durumların vuku bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir