AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil iri göz görmek

Kahve falında yeşil iri göz görmek

Kahve falında yeşil iri göz görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, nefsine yenileceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil iri göz gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor.

Kahve falında iri yeşil göz görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil iri göz görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, aksiliklerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri göz görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet eder.

Kahve falında iri gözlü kadın görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında iri mavi göz görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir