AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yeşil üzüm görmek

Kahve falında iri yeşil üzüm görmek

Kahve falında iri yeşil üzüm görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında iri yeşil üzüm gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında iri yeşil üzüm görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına rivayet eder.

Kahve falında iri üzüm toplamak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine delalettir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında iri siyah üzüm görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında iri beyaz üzüm görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri üzüm yemek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir