AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri fare görmek

Kahve falında iri fare görmek

Kahve falında iri fare görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, hayatın kolaylaşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında iri fare gördüyseniz:

  • İlginç olaylar aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı pozitif etkileyebilir.

Kahve falında iri siyah fare görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz iri fare görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında iri bir fare görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında iri fare görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, malının ve parasının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında iri hayvan görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına inanılır.

Kahve falında iri yılan görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir