AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri patates görmek

Kahve falında iri patates görmek

Kahve falında iri patates görmek çok pişmanlık duyacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına inanılır.

Kahve falında iri patates gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Kahve falında iri patates görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük iri yılan görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında iri dana görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri fındık görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri yarı kadın görmek başarıya giden yollarını açacağına, şansın çalışmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz iri fare görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Kahve falında iri beyaz yılan görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri nohut görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir