AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük iri yılan görmek

Kahve falında büyük iri yılan görmek

Kahve falında büyük iri yılan görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük iri yılan gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Kahve falında büyük iri yılan görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri büyük yılan görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri beyaz yılan görmek elinin darlıktan kurtulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri ve kısa yılan görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sarı iri yılan görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah iri yılan görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında iri yılan öldürmek sorunların çözüm bulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri uzun yılan görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir