AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri nohut görmek

Kahve falında iri nohut görmek

Kahve falında iri nohut görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında iri nohut gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında iri nohut görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında çiğ nohut yemek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz nohut yemek hayırlı işlere girişileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada nohut toplamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, tecrübe kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohut ekmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine tabir olunur.

Kahve falında nohut yemeği pişirmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut bahçesi görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir