AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından kabak koparmak

Kahve falında dalından kabak koparmak

Kahve falında dalından kabak koparmak kurtuluşa ereceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, aradaki buzları eriteceğine, yaşama hevesinden olacağına delalettir.

Kahve falında dalından kabak koparmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Kahve falında dalında yeşil kabak görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında dalında kabak görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından kabak koparmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak pişirmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kabak tarlası görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sonradan da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak gülü görmek insanlar tarafından sevileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek iş değişikliğine gidileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede kabak görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir