AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çilek görmek

Kahve falında beyaz çilek görmek

Kahve falında beyaz çilek görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, alanında marka bir isim olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çilek gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında beyaz çilek görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çilek yemek zenginliğinin süreceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilekli puding yemek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilekli yaş pasta yemek bunun için her gün şükredeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına inanılır.

Kahve falında çilek dağıtmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında çilek görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek fidesi görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir