AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek hoşafı görmek

Kahve falında çilek hoşafı görmek

Kahve falında çilek hoşafı görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında çilek hoşafı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Kahve falında çilek hoşafı görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm hoşafı yemek helal rızıklara kavuşulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı hoşafı görmek sağlık içinde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erik hoşafı yapmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva hoşafı görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erik hoşafı yemek rahata ve huzura kavuşacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında üzüm hoşafı görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kuru üzüm hoşafı görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir