AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek suyu görmek

Kahve falında çilek suyu görmek

Kahve falında çilek suyu görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayatını ailesine adayacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yoğun duygular yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek suyu gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında çilek suyu görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında çilek suyu içmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek çitlemek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yer çileği görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çilek temizlemek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çilek görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında çilek ve kiraz görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir