AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri dalga görmek

Kahve falında iri dalga görmek

Kahve falında iri dalga görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hafifleyeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri dalga gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında iri dalga görmek hastalıkların uzak duracağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında dev dalga görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalarla yükselmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülmek dalga geçmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev dalgalardan kurtulmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgaların eve girdiğini görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgali denizde olmak çok başarılı işlere adım atacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında deniz dalgası görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir