AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri hurma görmek

Kahve falında iri hurma görmek

Kahve falında iri hurma görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında iri hurma gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında iri hurma görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında olgun hurma görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında sarı hurma görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işarettir.

Kahve falında siyah hurma görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işarettir.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma ve zemzem görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabe hurması yemek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hac hurması görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir