AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipten düşmek

Kahve falında ipten düşmek

Kahve falında ipten düşmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında ipten düşmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında ipten düşmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, maceralara atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipi kesmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazından ip çekmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında ip kestiğini görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ipe tutunmak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında ibni sinayı görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir