AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, işlerin düzgün gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine, kötü sözler duyulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı örgü ipi gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı iple örgü örmek yaptığı hatalardan ders alacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah örgü ipi görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil örgü ipi görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, isteklerine kulak vereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, idealist davranacağına rivayet eder.

Kahve falında iple örgü örmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor örgü ipi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir