AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip ve örgü görmek

Kahve falında ip ve örgü görmek

Kahve falında ip ve örgü görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, onlarla arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında ip ve örgü gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı iple örgü örmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi örgü ipi görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil iple örgü örmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip ve örgü görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün örgü ipi görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir