AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipten çamaşır toplamak

Kahve falında ipten çamaşır toplamak

Kahve falında ipten çamaşır toplamak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ipten çamaşır toplamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ipten çamaşır toplamak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hayırlı haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında ipe asılmış çamaşır görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipinin koptuğunu görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ipte asılı çamaşır görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına alamet eder.

Kahve falında çamaşır ipi görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipinde çamaşır görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya inanılır.

Kahve falında ipte asılı çamaşırlar görmek şifa bulacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir