AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır ipi almak

Kahve falında çamaşır ipi almak

Kahve falında çamaşır ipi almak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına alamet eder.

Kahve falında çamaşır ipi almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanıltıcı iddialarda bulunabilirler.

Kahve falında ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipte çamaşır görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipi almak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe asılmış çamaşırlar görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipte yıkanmış çamaşır görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipe serilmiş çamaşır görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipte asılı çamaşır görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir