AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe çamaşır görmek

Kahve falında ipe çamaşır görmek

Kahve falında ipe çamaşır görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe çamaşır gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Kahve falında çamaşır ipi görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çamaşır ipi görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak yeni mekânlara gireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında ipe çamaşır asmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır ipi asmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ipe asılmış çamaşırlar görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, onları okula göndereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir