Kahve falında bir yerden tırmanmak

Kahve falında bir yerden tırmanmak kazancından başkalarına da vereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden tırmanmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Kahve falında bir yerden tırmanmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara tırmanmak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Kahve falında gemiye tırmanmak her attığı adımı paraya çevireceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yamaca tırmanmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine inanılır.

Kahve falında köprüye tırmanmak yolculuğa çıkmaya, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında mağaraya tırmanmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak masumluğunu ispat edeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir